j.declerck's picture

Tijdens het voorbije weekend van 4, 5 en 6 mei vierde onze vereniging haar 70-jarig bestaan.

De aanwezigheid van diverse oud-voorzitters en leden van het eerste uur bij het diner op vrijdag, met optreden van Warre Borgmans én de groter dan verwachte opkomst voor de BBQ op zaterdag werden uiteindelijk maar de aanzet tot een zelden geziene apotheose op zondag, met de vlekkeloos verlopen organisatie van de bekerfinales op Capenberg als resultaat.

Mede door de uitzonderlijk grote opkomst van supporters en het stralende zomerweer werden de wedstrijden een daverend succes voor onze club, sportief afgerond met de langverwachte en (-verhoopte) bekerwinst van onze eerste ploeg.

Onze club ontving zowel van de leden van K.V.V.-Voetbal Vlaanderen, als van bezoekende clubs, scheidsrechters en supporters/bezoekers felicitaties en complimenten voor de manier waarop alles was georganiseerd en uitgevoerd.

Uw Oxaco-bestuur was dan ook enorm blij met de medewerking en de praktische hulp die we bij de voorbereiding, maar ook tijdens het voorbije weekend hebben gekregen van onze leden, oud-leden en sympathisanten. Bijna al onze actieve ploegen waren op één of andere wijze vertegenwoordigd bij het realiseren van dit historisch evenement.

Wij wensen dan ook iedereen te bedanken - jong en oud - die een handje hebben toegestoken (of meer dan één) om het voorbije weekend tot zo'n groot succes te maken en F.C. Oxaco nog eens duidelijk op de voetbal-kaart te zetten.