j.declerck's picture

Nu het weer stilaan winters wordt, nog even vermelden hoe je te weten kan komen of er gespeeld wordt in de komende weekends :

Veldvoetbal: afgelasting wedstrijden wordt ten laatste kenbaar gemaakt in de loop van de avond, de dag (18u) vóór de wedstrijd. (of voor wedstrijden op vrijdag op de dag zelf vóór 18u - de berichten kunnen bekend gemaakt worden 's morgens om 09u, 's middags om 12u en 's avonds om 18u)

Officiële communicatiekanalen:
veld / zaal: website www.kvv.be homepagina bovenaan
veld / zaal: Antwoordapparaat 0483/59.57.77: wordt er niets vermeld op het nummer dan gaan de wedstrijden normaal door, anders wordt vermeld welke wedstrijden er zijn afgelast, alsook of dit maar voor één dag of het hele weekend is. (Je kan naar dit nummer géén sms-en sturen en er ook geen boodschappen inspreken.)

Niet-officiële kanalen:
E-mail vanuit het V.V.-secretariaat naar secretarissen, scheidsrechters en AM-leden. Zodra uw bestuur het bericht ontvangt, zullen (in de mate van het mogelijke) de coaches/ploegafgevaardigden en trainers per e-mail worden ingelicht. Het bericht verschijnt dan ook zo snel mogelijk op de clubwebsite www.oxacofc.be en op facebook.