j.declerck's picture

VACATURE: RAAD VAN BESTUUR – MEDEWERKERS ALGEMEEN

Je uitdaging:
Afhankelijk van je effectieve taak sta je in voor verschillende opdrachten: beantwoord je vragen, zoek je oplossingen voor bepaalde behoeften, …
Dit alles tgo de leden én bezoekers van onze club en andere organen (vb: KVV – Voetbal Vlaanderen)

Je troeven:
Je bent flexibel, goedlachs, spontaan, communicatief en bent akkoord met de algemene gedragsregels van onze club én KVV. Je hebt een hart voor onze club en wil er mee voor zorgen dat deze blijft bestaan als een toffe en dynamische club en zelfs nog groeit!

Je kan rekenen op:
Een hele hoop blije gezichten die wekelijks op onze velden spelen en trainen en een gezellig medewerkersfeest in juni.

We hebben JOU nodig:
In mei houden we de jaarlijkse algemene vergadering van de V.Z.W. Oxaco F.C. en op de agenda staat ook de verkiezing van nieuwe leden voor de Raad van Bestuur. Deze raad bestaat in het beste geval uit 9 leden, maar momenteel zijn dit er slechts 4 waarvan er 1 zich niet meer herkiesbaar zal stellen. Er dienen dus nieuwe leden verkozen te worden, waaronder een nieuwe penningmeester. Wij durven hopen dat meerdere leden zich als kandidaat zullen aanmelden, om de continuiteit van onze vereniging ook in de komende jaren te garanderen.

Ben jij de M/V die wij zoeken?
Aarzel niet en bied jezelf aan bij Jeroen De Clerck (secretaris RVB), ook voor meer info mbt de vacatures kan je bij hem terecht.
Een eenvoudig bericht aan ons e-mailadres volstaat : bestuur@oxacofc.be
(Vacatures enkel open voor (ouders van) Oxaco-leden.)